Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

 

 

 

Danner

 

 

 

Danner er en humanitær organisation, der arbejder for at stoppe vold i mod kvinder og børn. Vores økonomi er baseret på fonde, puljer og private donorer, hvilket er en meget ustabil indtægtskilde. Derfor lancerede vi i 2010 medlemsklubben, Danners Venner, hvorigennem man kan støtte Danner og få en række medlemsfordele.  

 

 

Men medlemmerne kom ikke af sig selv, og derfor besluttede vi os for at benytte telemarketing. For os er det helt afgørende, at vores samarbejdspartnere har en høj troværdighed og integritet. Derfor er vi i dag meget glade for, at valget faldt på Peter Bjarnarson og PB Marketing ApS. Teamet, der sidder på vores sag, har efter blot en måned opnået utrolig flotte resultater. De udviser en stor interesse og indlevelse i vores sag, som de formår at viderebringe. PB Marketing ApS er en god samarbejdspartner, vi altid kan komme til med spørgsmål eller ideer til kampagner, og som vi ikke vil tøve med at anbefale andre.

 

 

 

 

PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB