Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

Priser

 

Som kunde kan du grundlæggende vælge mellem tre forskellige afregningsformer. Du kan her læse mere om de tre forskellige afregningsformer vi tilbyder. 

 

Vi har som Contact Center ikke større interesse i den ene afregningsform fremfor den anden. Samtidig kan man ikke tale om at en form er bedre end en anden. Det er op til hver enkelt kunde i hver enkelt case at vurdere hvilken afregningsform der er mest hensigtsmæssig.

 

 

Vi kan afregne arbejdet på følgende måder: Timepris, Akkord eller provision. Provision kendes også som "no cure no pay". Der er fordele og ulemper ved de tre modeller. Disse fordele og ulemper må man gøre op inden man vælger afregningsmodel. Naturligvis er det også muligt at kombinere flere afregningsformer.

 

Ofte oplever vi kunder der siger: "Vi har ikke så mange penge så vi vil gerne betale med en provisionsmodel" Dette er måske den mest udbredte og forkerte opfattelse af provisionsmodellen. Da det er os som Contact Center der løber risikoen ved en provisionsmodel, så vil denne pris altid gennemsnitligt være højere end time- og akkordpriserne.

 

Der kan være specielle sager, hvor vi kun kan afgive pris efter en eller to af de tre afregningsmodeller. Der kan være forskellige forhold der betyder at vi eksempelvis ikke kan afgive tilbud på provisionsbasis. Eksempelvis bliver vi ofte kontaktet af virksomheder der skal lancere et helt nyt og uprøvet produkt på markedet. Her kan vi ikke trække på vores viden og erfaring og udregne en kvalificeret provisionspris, men må - indledningsvis - tilbyde en form for fast afregning i en testperiode.

 

Nye kunder betaler i udgangspunktet 50% aconto af første kampagne inden opgavestart.

 

Ongoing kunder faktureres herefter typisk den 1. i måneden med 10 dages kredit.

 

Du er altid velkommen til at kontakte vores Direktør Michael Pakula på tlf.: 7010 6560 / 29498334 eller mp@pb-marketing.com for et uforpligtende tilbud. 

 

PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB