Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

PB Marketing ApS

 

PB Marketing Aps er en førende dansk virksomhed inden for outbound telemarketing. Vi har været i branchen i 20 år og beskæftiger i dag 12 salgskonsulenter fra vores kontor lige ved Rådhuspladsen i København. Vi er et moderne og topprofessionelt contact center, der hjælper vores kunder til øget viden eller vækst. Vore medarbejdere er modne og afbalancerede mennesker, som har stor brancheerfaring. De er veltalende, udadvendte og intelligente med solid forståelse for salgspsykologi. Alle bliver løbende trænet og coachet, så der kan leveres optimale resultater.

Konsulenterne brænder for at bidrage til din succes.

 

PB Marketing ApS er primært baseret på BtB, men har i de senere år også udført en del BtC. Vi kan hjælpe såvel den nye iværksætter som større etablerede virksomheder i salgsprocesserne. Referencerne viser, at vi spænder bredt. Vort speciale er den første kundekontakt, også kaldet ”kold canvas”, som kickstarter det øvrige salgsarbejde. Men vi laver også analysearbejdet, dataindsamlingen og har derfor flere tangenter at spille på i samarbejdet.

 

Samarbejdet indledes med en 2 timers briefing, så vi er godt klædt på til at løse opgaven. Det er vigtigt, at vi bliver i stand til at besvare eventuelle spørgsmål om dit produkt eller firma, og ved hvordan du ønsker disse forespørgsler håndteret.

Firma billeder 001.jpg

Peter Bjarnarson og Michael Pakula

 

PB Marketing ApS er stiftet af Peter Bjarnarson i 2001. Han startede op som 23-årig og virksomheden har vundet stor anerkendelse i erhvervslivet. Virksomheden blev "Gazelle" i både 2017 og 2018. I 2021 købte Michael Pakula PB Marketing ApS og driver virksomheden i dag.

Firma billeder-2 008.jpg
PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB