Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

Mødebooking

 

Mødebooking har i alle årene været et kerneområde for PB Marketing ApS. Det handler om, at booke gode og kvalitative møder. Måske kender du til at spilde tiden til et dårligt og forkert møde? Det skal undgås. Via stor ekspertise og erfaring på mødebooking området vil vi finde frem til de rigtige og indbringende møder for Jer. For at kunne gøre det, kræver det en indledende briefing, hvor målgruppen præcist bliver indkredset.

 

Vores mødebookere er alle ansat på fuldtid som funktionærer. Anciniteten er høj og aldersgennemsnittet omkring 45 år. Det er en stab af meget modne mødebooking phonere med meget høj troværdighed og gennemslagskraft.

 

Mødebooking kan være en rigtig effektiv måde at komme i dialog med nye potentielle kunder. Flere af vores kunder kommer med en "ønskeliste" over potentielle kunder, som de ønsker ringet igennem. Har man i forvejen et godt kendskab til karakteristika på sine nuværende kunder, så kan vi hjælpe med at foretage et udtræk af nye potentielle kunder der ligner de nuværende kunder.

 

Vi har erfaring med mødebooking siden 2001 og kan rådgive jer til hvordan I får den optimale ud af jeres investering.

 

En god mødebooking kampagne starter med en briefing. Briefingen tager gerne 1-2 timer. Her kommer vores mødebookere rundt om hele kampagnen - både det faglige indhold og logistikken i selve kampagnen. Briefingen foregår hos os i Vester Voldgade og giver kunden lejlighed til at møde de mødebookere der skal løse opgave, samt se lokaliteterne og få en fornemelse af stemningen i call centeret.

 

Efter briefingen er det væsentligt at få trukket en god brutto emneliste. PB Marketing ApS har adgang til flere opdaterede emnedatabaser og kan foretage et skarpt udtræk. Ved udtrækket kan der eksempelvis selekteres efter geografi, brancher, økonomi, antal ansatte og selskabsform. Men der findes endnu flere muligheder end foranstående og det vil vi kunne rådgive omkring. Når bruttolisten ligger klar mailes den til gennemsyn og clearing hos kunden, som godkender listen og returnere den endelige nettoliste.

 

Med briefingen og emnelisten klar er vores mødebookere parate til at etablere møder til vores kunder. Møderne bookes i en online kalender, som kunden har adgang til. Så kunden kan se aftalen i samme sekund den er etableret. Vores system giver talrige muligheder for at PB Marketing ApS kan varetage udsendelse af materiale eller mødebekræftelser.

 

 

 

 

 

 

 

 

banner_1.jpg
PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB