Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

Telefoninterview

 

Telefoninterviews er analysearbejdet, som vi udfører for at give et bedre overblik inden den næste salgskampagne o.l. Målet er at give et samlet billede, som kan bruges til at videreudvikle virksomheden. Respondenterne forbliver anonyme i processen. Det handler om at gøre dig klogere på målgruppen og tidligere salgsindsats.

 

I den senere tid har vi hos PB Marketing ApS løst flere analyse-opgaver i kategorien "Tabt-sags-analyser".  Det kan være en kunde, der i løbet af en periode har afgivet 100 tilbud og få 5 ordre retur. Her vil man gerne vide hvorfor de resterende 95 ikke har gjort brug af tilbudet. Man vil gerne vide hvorfor man har tabt sagen. Det kan være svært for virksomheden selv at kontakte modtagerne af tilbudet og spørge til hvorfor man blev valgt fra. Som eksternt bureau kan vi let kontakte modtagerne af tilbudet og interviewe dem om deres købsoplevelser og få nogle reelle svar på, hvorfor de ikke handlede med virksomheden.

 

 

 

 

 

 

 

PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB