Dansk   English   Deutsch   Svensk
FORSIDE      PROFIL      VÆKST      VIDEN      PRISER      REFERENCER      JOB      KONTAKT      SØG      NYHEDSBREV      SITEMAP

 

PB Marketing ApS är ett ledande danskt företag inom outbound telemarketing. Vi har funnits i branschen i 10 år och sysselsätter i dag 20 säljkonsulenter från vårt kontor, som ligger precis vid Rådhusplatsen i Köpenhamn. Vi är ett modernt och topprofessionellt kontaktcenter, som hjälper våra kunder till ökad kunskap eller växt. Våra medarbetare är mogna och balanserade människor med stor branscherfarenhet. De är vältalande, utåtriktade och intelligenta med solid förståelse för säljpsykologi. Alla blir löpande tränade och coachade, vilket innebär att det kan levereras optimala resultat.

Konsulenterna brinner för att bidra till din framgång.

PB Marketing ApS är primärt baserat på BtB, men har på senare tid även utfört en hel del BtC. Vi kan hjälpa såväl nyföretagare som större och redan etablerade företag med försäljningsprocessen. Referenserna visar att vi spänner brett. Vår specialitet är den första kundkontakten, även kallad ”kall canvas”, som kickstartar övrigt försäljningsarbete. Men vi åtar oss också analysarbetet, datainsamlingen och har därför fler tangenter att spela på i samarbetet.

Samarbetet inleds med en 2 timmars briefing, så att vi ordentligt är förberedda för att lösa uppgiften. Det är viktigt, att vi är i stånd att besvara eventuella frågor om din produkt eller företag, och hur du önskar att dessa frågor hanteras.

Du är välkommen att kontakta oss för närmare info på tel.: +45 7010 6560 eller skicka oss ett mail till mp@pb-marketing.com

PB Marketing ApS Åbningstider Job

Hammerensgade 1

1267 København K

Tlf.: 7010 6560

mp@pb-marketing.com

Man-Fre: kl. 08:00 - 16:00

Vi har pt. ingen ledige stillinger. En uopfordret ansøgning kan altid sendes til:

mp@pb-marketing.com

 

KONTAKT NYHEDSBREV SØG
   
MEDARBEJDER LOGIN KUNDE LOGIN JOB